top of page

Dagens spelning i Uddevalla med ny guitar tec


Dagen har bjudit på en kanon spelning tillsammans med Marcel och Mattias Andersson samt ny guitar tec, SONEN. Sonen jobbade kanon vid riggandet och hade som uppgift att ta kort och filma under spelningen(lockade med 300 kr då resan var lång), Pappa startar spelningen undrar var sonen är, ser inte sonen, mååååånga tankar går efter ca 45 min!!!! vad har hänt! ingen kamera och ingen son samt ingen koncentration på spelningen. Efter ca en timme blir jag riktigt orolig och spelar och fundera hur skall jag förklara detta för frugan att sonen försvunnit på Uddevallas museum en lördag kl 15.00. sista ackordet spelas och upp dyker sonen. Pappa irriterat "var har du varit och varför har du inte fotat och filmat"!!! sonen svarar lugnt, somnade när ni började spelade och glömde fota och filma. Hmm dagens läxa tro inte att du är en 48 årig rockstjärna då guitar tec inte kan var vaken under spelning. (glömde säga att sonen är 13 år) men kul hade pappa och kanon spelning var det!!!!!!!!!


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page